top of page

Het Laatste Nieuws

07.03.2012

Soms moet je gewoon een portie geluk hebben. Véronique en Alex waren nog maar twee weken op zoek naar een bouwgrond, toen ze op een mooi perceel stootten langs een smalle weg in Kiewit (Hasselt). 'Met 500 vierkante meter was het perceel niet zo heel groot, maar het leek veel ruimer door het weidse zicht vooraan en achteraan', zegt Alex.
Alex en Veronique kozen voor een prettige samenwerking met X-act architecten.

Lees meer...

Het Nieuwsblad

24.03.2012

Een woning anders dan anders, maar toch zeer comfortabel, dat had het gezin Dautzenberg voor ogen. X-act architecten tekende in Beringen een staalbouwwoning die er dankzij de speciale aankleding toch zeer warm uitziet. Mike en Nathalie zijn er helemaal weg van.

Lees meer...

Het Belang Van Limburg

15.03.2011

Een eigen huis is de droom van elke Belg, maar iedereen weet ook dat daar een prijskaartje aan vast hangt. Het Belang van Limburg en Immobiliare boden alle lezers de kans om een volledig afgewerkt huis te winnen met 3 slaapkamers, tuin, bergruimte, garage,... Inclusief bouwgrond, btw en registratierechten. Ontwerp en realisatie door X-act architecten.

Lees meer...

SJIEKmagazine

26.20.2013

Op aanraden van vrienden uit de bouwsector klopten Alex en Véronique aan bij X-act architecten. 'Achteraf de juiste keuze', vertelt Veronique, 'want we blikken terug op een hele fijne samenwerking'.

Lees meer...

BOUWEN MET

BAKSTEEN

BOUWEN MET EEN BAKSTEEN

driemaandelijks tijdschrift april-mei-juni 2016 

Om zijn woning uit te breiden met een architectuurpraktijk heeft architect Joeri Dautzenberg geopteerd voor een ongewone ingreep. Ook al zijn de woning en de uitbreiding 2 onafhankelijke eenheden, toch wou de architect de 2 met elkaar verbinden. Bepaalde architecturale codes van de jaren 1950-1950 kregen een hedendaagse interpretatie.

Lees meer...

Opleiding ARCHITECTUUR PHL Dpt. Arts & Architecture

blz. 15, blz 53

In de ruimste zin leidt de lezer binnen in de verschillende werkruimten van de opleiding Architectuur (PHL) De lezer maakt er kennis met de inzichten die de opleiding bezielt en met de realisaties die ze voortbrengt.

Lees meer...

VANDE MOORTEL

12.02.2016

Lees meer...

Als de bouwheer en architect één en dezelfde persoon zijn, is het altijd uitkijken naar het resultaat. 

Als de bouwheer en architect één en dezelfde persoon zijn, is het altijd uitkijken naar het resultaat. 

50 inspirerende en betaalbare projecten van toparchitecten

bottom of page